globus barove za podarac

Стилни, красиви и уникално изработени глобус барове за чаши и бутилки с напитки. От външните страни на глобусите са изобразени континентите на света, така както са били изобразени в старинните карти на мореплавателите от времената на Великите географски открития, а от вътрешните им страни са изобразени ренесансови сцени наподобяващи на стенописите от Сикстинската капела – уникални, впечатляващи и завладяващи.

Глобус бар

Уникален глобус бар произведен от италианската фирма Tre Esse. Подходящ, както за подарък на мъже, така и за една забележителна декорация в дома или офиса, където може да съхранявате чаши и любимите си бутилки с напитки. Размер /диаметър на сферата/ – 33см.

Цена 187.00 лв.

globus bar barove

 

Глобус бар

Красив, стилен и изискан глобус бар за бутилки с напитки. Подходящ за подарък. Производител Tre Esse. Размер /диаметър на сферата/ – 33см.

Цена 197.00 лв.

globus bar 33n

 

Глобус бар

Глобус бар произведен от италианската фирма Tre Esse – уникална мебел, която не само е подходяща за подарък на ценители, но може да бъде и чудесен и впечатляващ интериор за дома или офиса, където да съхранявате чаши и колекция от бутилки с напитки. Размер /диаметър на сферата/ – 33см.

Цена 295.00 лв.

globus bar 333

 

Глобус бар

Уникален глобус бар подходящ за подарък на всички любители на напитките, пътешествията и луксозните предмети или за красива и забележителна декорация в дома или офиса, където може да съхранявате любимите си бутилки с напитки. Размер /диаметър на сферата/ – 42см.

Цена 385.00 лв.

globus bar za podarac 424e