Самурайски меч Катана 31900

Самурайски меч Катана, изработен от неръждаема въглеродна стомана. Дръжката е облечена с декоративна оплетка. Обща дължина – 100см. Мечът се предлага в дървена лакирана кания с красива цветна декорация. Производител Martinez Albainox.

Цена 109.00 лв.

samuraiski mech katana 31900

 

Самурайски меч Катана 31587

Класически Японски меч Катана, изработен от неръждаема въглеродна стомана. Дръжката е облечена с декоративна оплетка с вградена кожа от риба скат. Обща дължина – 100см. Самурайският меч се предлага с дървена лакирана кания и калъф от плат. Изключително подходящ подарък за ценители и колекционери. Производител Martinez Albainox.

Цена 195.00 лв.

mech katana toledo imperial 31587

 

Меч Катана в кутия 31677

Класически самурайски меч Катана, изработен от въглеродна стомана. Дръжката е облечена с декоративна оплетка с вградена кожа от риба скат. Обща дължина – 100см. Самурайският меч е поставен в дървена кутия, в комплект с калъф от плат, масло за обмазване на острието и почистващ комплект. Производител Martinez Albainox.

Цена 299.00 лв.

mech katana 31677

 

Меч Катана в кутия 31629

Класически самурайски меч Катана, изработен от въглеродна стомана. Дръжката е облечена с декоративна оплетка с вградена кожа от риба скат. Обща дължина – 100см. Самурайският меч е поставен в дървена кутия, в комплект с калъф от плат, масло за обмазване на острието и почистващ комплект. Производител Martinez Albainox.

Цена 299.00 лв.

samuraiski mech katana 31675

 

Самурайски мечове на стойка

Комплект от два самурайски меча – Катана и Уакизаши. Остриетата им са двустранно заточени, изработени от неръждаема карбонова стомана, а дръжките са облечени с декоративна оплетка. Размер на мечовете – 95см и 71см. Предлагат се в комплект с красива дървена поставка и са подходящи за подарък. Производител Martinez Albainox.

Цена 175.00 лв.

samuraiski mechove 31577

 

Самурайски мечове на стойка

Комплект от самурайските мечове Катана, Уакизаши и Танто. Остриетата им са двустранно заточени и изработени от неръждаема карбонова стомана. Дръжките са облечени с декоративна оплетка. Дължина на мечовете – 100см, 75см и 45см. Предлагат се в комплект с красива дървена поставка. Производител Martinez Albainox.

Цена 165.00 лв.

samuraiski mechove 31567

 

Меч Ninja Blanka

Самурайски меч Катана “Ninja Blanka”, изработен от неръждаема карбонова стомана. Дръжката е облечена с декоративна оплетка. Обща дължина – 110см. Самурайският меч се предлага с дървена лакирана кания и стойка. Отличен избор за подарък на колекционери и ценители на уникалните ретро оръжия. Производител Martinez Albainox.

Цена 129.00 лв.

samuraiski mech ninja blanca

 

Самурайски меч Уакизаши 193

Класически Японски меч Уакизаши изработен от въглеродна стомана. Ръкохватката е облечена с декоративно плетене. Дължина 66см. Предлага се в кутия. Подходящ подарък за ценители. Производител Art Gladius.

Цена 139.00 лв.

samuraiski mech vakizashi 193

 

Самурайски меч Катана 192

Класически Японски меч Катана изработен от въглеродна стомана. Ръкохватката е облечена с декоративно плетене. Дължина 100см. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 162.00 лв.

samuraiski mech katana 192

 

Самурайски меч Уакизаши 195

Класически Японски меч Уакизаши изработен от въглеродна стомана. Ръкохватката е облечена с декоративно плетене. Дължина 66 см. Канията на меча е в тъмно син цвят. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 156.00 лв.

samuraiski mech vaizashi 195

 

Самурайски меч Катана 194

Класически Японски меч Катана изработен от въглеродна стомана. Ръкохватката е облечена с декоративно плетене. Дължина 100 см. Канията на меча е в тъмно син цвят. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 176.00 лв.

samuraiski mech katana 194

 

Самурайски меч Уакизаши 197

Класически Японски меч Уакизаши изработен от въглеродна стомана. Ръкохватката е облечена с декоративно плетене и символи. Дължина 66 см. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 162.00 лв.

samuraiski mech vakizashi 197

 

Самурайски меч Катана 196

Класически Японски меч Катана изработен от въглеродна стомана. Ръкохватката е облечена с декоративно плетене и символи. Дължина 100 см. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 189.00 лв.

samuraiski mech katana 196

Самурайските мечове катана са двуръчни и издължени японски мечове с обща дължина между 94  и 115см и дължина на остриетата около 69 см. Основно са се използвали от самураите и се носят на кръста. Заедно с по – малкия меч уакизаши влизат в комплекта на самурайското въоръжене. Самураите са използвали уакизашито в битките като допълнително оръжие – за нанасяне на неочаквани удари на противника, а мечът катана бил държан в по-силната ръка на самурая и служил като основно оръжие. Най-древните мечове катана, са били изработвани от японски майстори, които са ги украсявали с уникални орнаменти, а техниката била предавана от поколение на поколение, като стара и много ценнна семейна реликва. Много скъпи и ценни са катаните, на които има „меи“ – клеймо с годината в която е изработен меча и името на известния майстор, който го е изработил.

 

Меч “Робин Худ”

Декоративен меч Робин Худ. Изключително подходящ за подарък на мъжете, които се улисват по легендарните герои и истории. Материал на острието – въглеродна стомана. Дължина на меча – 108см. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 144.00 лв.

ricarski mech robin hud 3223

 

Меч “Робин Худ”

Декоративен меч Робин Худ. Материал на острието – въглеродна стомана. Размер – 117см. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 316.00 лв.

ricarski mech robin hud 223

 

Рицарски меч “Карлос V”

Декоративен рицарски меч изработен от въглеродна стомана. Дължина на меча – 100см. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 173.00 лв.

ricarski mech karlos 5 3104

 

Меч “Черен принц”

Декоративен меч Черен принц. Материал на острието – въглеродна стомана. Дължина – 112см. Предлага се в кутия. Подходящ подарък за ценители. Производител Art Gladius.

Цена 316.00 лв.

dekorativen mech 249

 

Масонски меч

Декоративен масонски меч. Материал на острието – въглеродна стомана. Дължина на меча – 110см. Предлага се в кутия. Изключително подходящ за подарък на мъже, които са ценители на историята и традициите на миналото или колекционери. Производител Art Gladius.

Цена 289.00 лв. – Изчерпано

masonski mech AT3376

 

Масонски меч Крис

Декоративен масонски меч – красив, изискан и уникално изработен от въглеродна стомана. Размер – 110см. Предлага се в кутия. Подходящ за подарък на ценители. Производител Art Gladius.

Цена 253.00 лв. - Изчерпано

masonski mech AT0104

 

Рицарски меч “Ескалибур”

Декоративен рицарски меч. Материал на острието – въглеродна стомана. Размер на меча – 100см. Подходящ подарък за ценители. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 139.00 лв.

dekorativen ricarski mech eskalibur

 

Рицарски меч “Ескалибур”

Декоративен рицарски меч изработен по подобие на легендарния меч на крал Артур. Изключително подходящ за подарък на мъже ценители и колекционери на историческите оръжия. Материал на острието – въглеродна стомана. Размер на меча – 110см. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 368.00 лв.

ricarski mech eskalibur AT1181

 

Рицарски меч “Ланселот”

Декоративен рицарски меч. Материал на острието – въглеродна стомана. Размер на меча – 100см. Подходящ подарък за ценители. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 173.00 лв.

ricarski mech 3106

 

Рицарски меч “Темплариус”

Декоративен рицарски меч изработен по подобие на мечовете на легендарните рицари тамплиери. Острието му е изработено от неръждаема стомана и декорирано с орнаментика. Размер на меча – 105см. Изключително подходящ за подарък. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 429.00 лв.

ricarski mech 279

 

Меч “Colada El Cid”

Декоративен меч “Colada El Cid”. Материал на острието – въглеродна стомана. Размер на меча – 75см. Подходящ подарък за колекционери и ценители. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 173.00 лв.

mech 3101

 

Меч “Юлий Цезар”

Декоративен меч Юлий Цезар. Материал на острието – въглеродна стомана. Размер на меча – 80см. Подходящ за подарък на хора, които се увличат по римската история. Предлага се в кутия. Производител Art Gladius.

Цена 297.00 лв.

mech za podarac cezar 211

 

Меч пано “Ескалибур”

Рицарски меч изработен по подобие на меча на Крал Артур. Острието му е изработено от неръждаема стомана, гладко, двустранно заточено и с орнаментика. Ръкохватката е с декориран гард от неръждаема стомана. Мечът се предлага с дървена поставка за стена. Размер на меча – 115см. Предлага се в кутия. Изключително подходящ за подарък на ценители и колекционери. Производител Toledo Imperial.

Цена 229.00 лв.

mech 31504 toledo Imperial

 

Тамплиерски меч

Мечът е изработен по подобие на мечовете на рицарите темплиери. Острието му е гладко, с орнаментика, постигната чрез лазерна обработка и е изработено от неръждаема стомана. Ръкохватката е от полимер с оплетка в съчетание с декориран гард от хромирана стомана. Мечът се предлага с дървена поставка за стена. Размер на меча – 113см. Подходящ за подарък на ценители и колекционери.
Производител Toledo Imperial.

Цена 219.00 лв.

tamplierski mech 31784

 

Варварски меч “Конан”

Материал на острието – метал. Масивна дървена стойка за стена с размери: дължина 60 см, ширина в горния край 19см. Предлага се в кутия.

Цена 38.50 лв.

Меч konan 58х14

 

Сабя офицерска

Офицерска сабя на френската армия произведена от стомана. Сабята се предлага в кания с кожено покритие и никелирани елементи. Размер – 87см. Производител Toledo Imperial.

Цена 149.00 лв.

dekorativna oficerska sabq

 

Сабя офицерска

Офицерска сабя на френската армия, подходяща за декорация в дома или офиса или за подарък на ценители и колекционери. Острието е произведено от неръждаема стомана. Ръкохватката е изработена от полимер с оплетка и е със стоманен ефес. Сабята се предлага в метална кания. Размер – 90см. Производител Toledo Imperial.

Цена 179.00 лв.

sabq frenskata armiq 31865

 

Стойка за самурайски меч

Дървена стойка за самурайски меч.

Цена 17.50лв.

stoika za samurajski mech