Избрани оригинални идеи за подарък на мъж, от каталога на “Магазин за Подаръци и сувенири”. Разгледайте нашите подходящи предложения за подарък на мъж при различни поводи – рожден ден и юбилей, имен ден, лични или фирмени празници, както и идеите за бизнес и корпоративни подаръци.

Репродукция Златен лев

Репродукция на златна банкнота от 100 лева, вградена в дървена рамка. Златната банкнота е стилен и подходящ подарък за мъж, символизиращ бъдещи финансови успехи, който би впечатлил Вашите бизнес партньори и колеги. Размери – 32 х32см. Производител Orchids Gold.

Цена 139.00 лв.

podarac za maj zlatna banknota

Разгледайте всички Златни подаръци

 

Сребърна монета “Зодия Овен”

От зодия Овен са всички хора родени между 21-ви март и 20-ви април. Те са упорити, с вродени лидерски качества и умения. В древна Гърция митът за Златното руно свързва овена с идеята за могъщество, сила и мъдрост, а в Египет е символ на плодовитостта.
Характеристики на монетата:
• Вид: сребърна монета
• Проба: сребро 925/1000
• Размер: 45 х35 мм, Тегло: 21 гр.
• Година на емисия: 2015 год.
• Подходящ подарък за мъж от зодия Овен за рожден ден

Цена 149.00 лв.

srebarna moneta za podarak na maj zodiq oven

Разгледайте всички Сребърни монети със зодии за подарък

 

Луксозна Запалка

Подходящо предложение за подарък на мъж, който е ценител на оригиналните аксесоари за пушачи. Производител Silver Flame.

Цена 25.90 лв.

podarac za maj zapalka SF236

 

Луксозна Запалка

Луксозна запалка с камъче. Производител Silver Flame.

Цена 39.90 лв.

zapalka za podarac sf 212

Разгледайте още Луксозни запалки

 

Луксозна Табакера

Интересно предложение за подарък на мъж, който е ценител на оригиналните аксесоари за пушачи. Производител V.H. – Германия.

Цена 36.00 лв.

podarac za maj tabakera V.H

 

Подарък за мъж – Лула

Оригинално предложение за подарък на мъже, които са ценители на лулите. Производител Silver Flame.

Цена 35.00 лв.

podaraci za maje luli VE2843

 

 Кутия за пури

Подходящо предложение за подарък на мъже, които са ценители на стилните и луксозни аксесоари за пушачи. Производител Silver Flame.

Цена 94.00 лв.

kutiq za puri humidor

 

Луксозен комплект за вино

Подходящо предложение за подарък на мъж, който е ценител на виното. Комплекта съдържа тирбушон, тапа, термометър, ринг, лиек, две чаши и място за бутилка вино в елегантна кутия. Производител Vertini.

Цена 89.00 лв.

podaraci za maje kutiq za vino UC02

 

Комплект за вино

Оригинално предложение за подарък на мъжете, които са ценители на виното. Комплекта съдържа тирбушон, тапа, ринг за вино и играта шах в дървена кутия. Производител F. Bartholdi.

Цена 32.00 лв.

podarac za maj komplekt za wino

Разгледайте още Комплекти за вино

 

 Kомплект игри 7 в 1

Едно предложение за подарък на мъж, за времето което изкарва с добри приятели. Комплекта съдържа шах, табла, дама, карти, зарове, домино и др. в дървена кутия. Производител F. Bartholdi. Размери – 26.5 х 26.5 см,

Цена 59.00 лв.

komplekt igri za podarak na maj 7v1

 

Стенен термометър

Луксозен стенен термометър – подходящ за личен или делови подарък за мъж. Термометъра е уред за измерване на температурата на въздуха. Освен като практичен и функционален уред, той може да се използва за подобряване на интериора в дома и офиса. Производител Tourlonias – Франция.

Цена 54.00 лв.

podarac za maj termometar 20314ME

 

Слънчев часовник

Уникален и запомнящ се ретро подарък за мъж. Часовника работи с пряка слънчева светлина, без никакъв модерен механизъм, има и компас. Производител Nautica Collection.

Цена 79.00 лв.

podarak za maj slanchev chasovnik

 

Секстант

Луксозен приключенски ретро подарък за мъж. Секстантът е уред за измерване на ъгъла между Слънцето или някоя звезда и избрана точка от хоризонта. Производител SEA CLUB – Германия.

Цена 129.00 лв.

podarak za maj sekstant SC9198

 

Уиски сет

Сервиз от бутилка и 6 броя чаши за уиски, изработени от кристалин с 2,45% плътност. Отличен избор за подарък. Производител DaVinci Crystal – Италия.

Цена 89.00 лв.

podarac za maj uiski set

 

Сервиз за ракия

Луксозен комплект от бутилка и 6бр. чаши за ракия с инкрустирани метални елементи във формата на грозд върху тях. Предлагат се в подаръчна кутия. Производител Artina – Австрия.

Цена 136.00 лв.

podarac serviz za vino AR15315

Разгледайте всички модели Луксозни сервизи

 

Халба за бира

Уникално предложение за подарък за мъж, който е любител на бирата – луксозна халба за бира, декорирана с метален капак и метален орнамент, подходящ за гравиране. Производител Gerz.

Цена 49.00 лв.

halba za bira podarac za maj

 

 Мех за вино

Интересно предложение за подарък на мъжете ценители на виното – мех за вино с обем 2л. Изработен от кожа и велур. Производител Pielcu – Испания.

Цена 22.90 лв.

podaraci za maje mex za vino

 

 Глобус бар

Интересна и стилна идея за подарък на мъж, ценител на алкохолните напитки – уникален глобус бар с диаметър 33см. От външната страна на глобуса са изобразени континентите на света, така както са били рисувани в старинните карти на мореплавателите от времената на Великите географски открития, а от вътрешната страна са изобразени ренесансови сцени наподобяващи на стенописите от Сикстинската капела – уникални и завладяващи. Производител Tre Esse – Италия.

Цена 187.00 лв.

podaraci za maje globus bar

 

Макет на кораб

Макет на реален кораб от миналото, изработен от дърво прецизно и в най-малките детайли. Размери – 77 х80см. Идея и подходящо пожелание за подарък на мъж – “На попътен вятър в кариерата или бизнеса”.

Цена 224.00 лв.

podarac za maj maket na korab

 

Статуетка Платноходка

Художествено изработена керамика във формата на платноходка, обработена с блестящи лакове. Размер 30см. Производител – Ceramic World.

Цена 49.00 лв.

podaraci za maje statuetka platnohodka

 

Макет на ретро автомобил

Mакет на ретро автомобил – стилен подарък за мъж, който ще зарадва всеки любител на ретро подаръците и автомобилите.
Модела е изработен от дърво. Размери – 37 х14см.

Цена 32.00 лв.

podarac za maj retro avtomobil

 

Макет на ретро автомобил Ford

Mакет на ретро автомобил Ford.
Модела е изработен от метал. Размери – 27.5 х15.5см.

Цена 43.00 лв.

podarak za maj maket na kola

 

Макет на мотор Harley Davidson

Mакет на ретро мотор Harley Davidson.
Модела е изработен от метал. Размери – 29 х17см.

Цена 57.00 лв.

podarak za maj maket na motor

 

Ловджийски нож

Изработен от стомана 440C. Калъфът е изработен от кожа и е с удобна закопчалка. Всеки мъж би се зарадвал, ако получи за подарък ловен нож. Производител Esparcia – Испания.

Цена 49.00 лв.

lovdjiiski noj Esparcia 625

 

Ловджийски нож

Декоративен ловен нож, подходящ за подарък на мъже колекционери и любители на продукти с уникален дизайн. Острието е инкрустирано, двустранно заточено и изработено от неръждаема стомана. Ръкохватката е декорирана с орнаменти. Дължина на ножа 31см. Предлага се с дървена стойка. Производител Martinez Albainox – Испания.

Цена 74.00 лв.

unikalen loven noj za podarac

 

Декоративен рицарски меч

Испански рицарски меч, изработен от качествена стомана. Декоративно оръжие с неповторима емоция. Този подарък за мъж, може да украси всеки дом или офис и да накара собственика му да се гордее с него.
Производител Art Gladius.

Цена 159.00 лв.

ricarski mech 3106

 

Декоративен пищов

Ретро подарък за мъж – италиански декоративен пищов.
Размер – 39см. Производител Denix.

Цена 70.00 лв.

podarak za maj pishtov 1031G

 

Самурайски меч катана

Класически японски меч катана, изработен от неръждаема въглеродна стомана. Дръжката е облечена с декоративна оплетка. Обща дължина – 100см. Самурайският меч се предлага в лакирана дървена кания с красива цветна декорация. Подходящ за подарък на мъж при различни поводи и празници. Производител Martinez Albainox – Испания.
Самурайските мечове катана са двуръчни и издължени японски мечове с обща дължина между 94 и 115см. Използвани са от самураите като основно оръжие и се носят на кръста. Най-древните мечове катана, са били изработвани от японски майстори, които са ги украсявали с уникални елементи, а техниката била предавана от поколение на поколение, като много ценнна семейна реликва. Изключително редки и скъпи са катаните, на които има „меи“ – клеймо с годината в която е изработен меча и името на майстора.

Цена 109.00 лв.

podarak za maj samurajski mech

Разгледайте всички модели Мечове

 

Джобен нож Wenger

Многофункционален джобен нож Wenger “Evolution 11″ с 14 функции.
Чирените на модела са ергономично проектирани за да лежат максимално удобно във всяка мъжка длан, следвайки нейните извивки, което води до сигурен захват и прецизна работа с ножа. Тегло – 57гр. Цвят – червен. Производител Wenger SA – Швейцария.

Цена 42.00 лв.

djoben noj wenger evolution 11

 

Джобен нож Buck

Универсално джобно ножче марка Buck, от серията Stockman, подходящо за ежедневна употреба. Снабдено е с три остриета, изработени от неръждаема стомана 420J2. Всяко едно от тях има специфично предназначение – за рязане на гладки повърхности, за дране на дребен дивеч и за рязане на хранителни продукти. Ръкохватката е от дърво с естествена структура и е с два никелирани накрайника. Тегло – 54гр. Производител Buck – САЩ.

Цена 45.00 лв.

podarac za maj djoben noj buck

Разгледайте всички модели Джобни ножчета

 

Мултифункционален комплект

Комплект от многофункционален джобен нож с 11 функции, компас и фенерче. Изключително подходящ и практичен мъжки подарък.

Цена 23.00 лв.

mnogofunkcionalen noj p016

 

Комплект ExtremeOps

Комплект от два крайно необходими във всяка извънредна ситуация инструмента, съчетани в един полезен и стилен продукт. Ножът ExtremeOps е изработен от стомана 440С с тефлоново покритие, като по този начин осигурява изключително здраво острие, полезно в природата, на работното място или в дома. Фенерчето е с компактен размер, който му позволява да бъде удобно пренасяно на всяко място – в джоб, кутии за инструменти, раници, комплект за първа помощ, дори в дамска чанта. Трите удароустойчиви LED диода, имат над 110 000 часа издържливост. Използвайки две (АА) батерии, фенерчето Ви предлага над 80 часа ярка бяла светлина в пълния спектър на цветовете – при един комплект батерии (който е включен в комплекта). То може да бъде използвано във всяка ситуация от ловци, туристи, военни, полицаи, работници, техници и др. Един истински мъжки подарък.
Производител Smith & Wesson – САЩ.

Цена 69.00 лв.

podarac za maj komplekt

 

Статуетка Рицар

Статуетка на рицар, която би зарадвала всеки мъж обичащ приключения и  времената на рицари и битки. Размер 33см. Производител Art Design.

Цена 31.50 лв.

statuetka ricar

 

Статуетка Атлас

Елегантна и прецизно изработена статуетка изобразяваща митичния герой Атлас, който носи целия свят на плещите си. Подходяща е за официален или делови подарък на мъж. Атлас (или Атлант) е титан от древногръцката митология. Той е от титаните от второто поколение, син на Япет и океанидата Климена, брат на Прометей. Отличава се с голяма сила. Един от титаните, наказан от Зевс да крепи на раменете си небето, защото участвал в бунта на титаните срещу боговете. Размер 41см. Производител Art Design.

Цена 59.00 лв.

statuetka atlas

 

Статуетка лъв

Статуетка на ревящ лъв, която би могла да бъде личен или корпоративен подарък за мъж. Лъвът е символ на сила и борбен дух. Размер 22см. Производител Veronese.

Цена 169.00 лв.

statuetka lyv WU34

 

Статуетка бик

Статуетка на бик подходяща за подарък на мъж. Бикът е символ на мъжката сила в природата. Размер 15см. Производител Veronese.

Цена 87.00 лв.

statuetka bik za podarac WU51

Разгледайте още модели Статуетки

 

Православна икона

Православна икона Христос. Иконите са едни от малкото предмети, които са били предпочитан подарък, както за подаряване, така и за получаване и са страхотен подарък за всеки един човек, който ни е скъп и искаме да го зарадваме. Иконите са уникални подаръци за мъже и те ще са приятна изненада, която ще ги зарадва и ще им покаже колко много ви е грижа за тях. Размери – 7,5 х9,2см. Производител Argenteria.

Цена 20.90 лв.

ikona SL008

 

Мъжка стоманена гривна

Мъжка гривна изработена от висококачествена медицинска стомана 316L, с ниско съдържание на никел – отличава се с висока устойчивост и качество.  Не променя цвета си и е антиалергична. Тегло – 48,6гр. Дължина – 21см.

Цена 35.00 лв.

majka grivna za podarac

 

Мъжка стоманена гривна

Мъжка гривна изработена от висококачествена медицинска стомана 316L, с ниско съдържание на никел – отличава се с висока устойчивост и качество.  Не променя цвета си и е антиалергична. Тегло – 44,1гр. Дължина – 21,4см.

Цена 23.00 лв.

majki podaraci stomanena grivna

 

Слънчеви очила Scherrer

Елегантни модни слънчеви очила Jean-Louis Scherrer от серията Frontiere. Снабдени са със защита на стъклата UV400. Предлагат се в луксозна кутия в комплект с твърд калъф, калъфче от плат и кърпичка за почистване.

Цена 120.00 лв.

luksozni slanchevi ochila za podarak na maj

 

Мъжки колан Pierre Cardin

Луксозен мъжки кожен колан Pierre Cardin, снабден с елегантна метална катарама, декорирана с логото на производителя. Изработен е от естествена телешка кожа в черен цвят. Предлага се в стилна и красива кутия и е подходящ за подарък на мъж. Размери – 100, 110 и 120 см.

Цена 76.00 лв.

majki kolani za podarak za maj PC095

 

Мъжки часовник Q&Q

Спортен часовник Q&Q от серията ATRACTIVE DA00J301Y
• Часовник с минерално стъкло
• Каишка от полимерен материал
• Показва текуща дата от месеца
• Аналогов – 3 стрелки /час, минута, секунда/
• Водоустойчив до 3 ATM.

Цена 50.00 лв.

majki chasovnik DA00J301

 

Мъжки часовник Casio Edifice

Мъжки часовник Casio Edifice Chronograph EFR-512L-8AVEF
• Каишка от естествена кожа, корпус от неръждаема стомана.
• Минерално стъкло устойчиво към надраскване.
• Показва дата от месеца. Хронометър измерване на капацитет: 60 мин.
• Луминесцентно покритие, осигуряващо продължително осветяване на тъмно дори и след кратко излагане на светлина.
• Завинтване на задния капак на часовника.
• Завинтване на коронката за сверяване за по голяма водоустойчивост.
• Двойно закопчаване – така този часовник никога няма да може да се откопчае сам при каквито и да е условия.
• Водоустойчивост 10 бара – Позволява плуване и гмуркане до 5 метра.
• Батерия SR927W. Живот на батерията 5 години.
• Размери – 54.1 x48.6 x12.4мм. Тегло – 103гр. Гаранция 24 месеца.

Цена 260.00 лв.

majki chasovnik casio efr512

Разгледайте всички модели Часовници Casio

 

Комплект Cerruti 1881

Луксозен бизнес и делови подарък за мъж – химикалка и ролер Cerruti 1881 от серията “Heritage Gun”. Предлагат се в стилна черна кутия.

Цена 135.00 лв.

podarac za maj komplekt cerruti

 

Химикалка Pierre Cardin

Луксозен и подходящ бизнес подарък за мъж – метална химикалка Pierre Cardin от серията “Mars”. Предлага се в стилна черна кутия.

Цена 69.00 лв.

himikalka PC7207BP Mars

 

Комплект Andreas Christi

Подходящ бизнес подарък за мъж – комплект от химикалка и ролер Andreas Christi, серия “Boss”. Предлага се в стилна черна кутия.

Цена 26.50 лв.

komplekt za podarak na maj 20018

 

Флашка – Макет на Porsche

Макет на Porsche 911/917 Carrera S – изработен в мащаб 1:72.
Модела е с вградена USB флаш памет с капацитет 8GB.

Цена 49.00 лв.

flaska za podarac porsche carrera

 

Комплект F. Bartholdi

Стилен комплект от портфейл и химикалка в черна кутия.
Подходящ за бизнес и делови подарък на мъж.

Цена 27.90 лв.

komplekt za podarak na maj 164

 

Комплект Jean-Louis Scherrer

Луксозен подаръчен комплект за мъж марка Jean-Louis Scherrer от серията “Circuit”, състоящ се от химикалка, вратовръзка и портфейл от естествена кожа в стилна кутия. Изключително подходящ за бизнес и делови подарък.

Цена 240.00 лв.

podarac za maj komplekt

Разгледайте още Бизнес и делови подаръци

 

Подарък за мъж – Портфейл JLS

Луксозен и забележителен мъжки портфейл марка Jean-Louis Scherrer. Портфейла е изработен от естествена кожа. Размери – 12 х9,5см.

Цена 135.00 лв.

luksozen portfeil za podarak na maj 23

 

Мъжки портфейл Wenger

Елегантен мъжки портфейл Wenger от серията Eiger, изработен от естествена кожа. Размери – 12 х10см. Предлага се в кутия за подарък.

Цена 99.00 лв.

majki portfeil za podarak wenger w308

Разгледайте всички Луксозни портфейли

 

Бизнес чанта Charles Jourdan

Стилна бизнес чанта марка Charles Jourdan от серията “Alure”, подходяща за подарък на мъж, удобна е за документи или лаптоп. Размери – 36 х27см.

Цена 88.00 лв.

biznes chanta Charles

 

Бизнес чанта Cerruti 1881

Луксозна бизнес чанта за лаптоп и документи Cerruti 1881 от серията “Cruise”.
Изключително подходяща за подарък на всеки мъж с изтънчен стил.
Размери – 41 х31 х8,5см.

Цена 156.00 лв.

biznes chanta cerruti za podarac

 

Сак Vango Cargo 65

Пътнически сак от ултраздрав PVC полиестерен материал с цилиндрична форма. Пренася се в ръка с двете здрави дръжки, от двама човека с помощта на двете странични дръжки или на гръб – с презрамките, които се намират в отделен джоб. Сакът разполага с вътрешен мрежест джоб под капака и прозрачен джоб за идентификационно означение. Подходящ подарък за мъже обичащи пътешествията, който ще осигури сигурно място за багажа им по време на дълги пътувания без резервиран транспорт.
Характеристики:
• Материал: 100% водонепромокаем PVC полиестер
• Размери: 36 х59 х36 см
• Обем: 65 литра
• Тегло: 1,500 кг

Цена 93.00 лв.

podarak za maj sak vango Cargo 65

 

Раница за пикник

Удобна раница за пикник с прибори за 4 човека. Раницата притежава голямо вътрешно отделение, в което може да съберете всичко необходимо за един приятен излет сред природата, два подвижни джоба за бутилки, 4 чаши, 4 салфетки, 4 чинийки, отварачка и прибори за 4 човека.
Незабравим подарък на мъж за всякакъв повод. Производител Vertini.

Цена 139.00 лв.

ranica za piknik DEL2299

 

Палатка VANGO Alpha 300

Триместна палатка подходяща за подарък на мъж, обичащ къмпинг пътешествия и спортове сред природата.
Алфа 300 е един от най-известните модели на фирма ВАНГО. Със стабилна и лесна за разпъване куполна конструкция с допълнителна рейка за предверието, която е с чупка в най-горната точка. Тази и специфична форма намалява в пъти напрежението в рейката и я прави на практика нечуплива. Алфа 300 предлага голямо предверие с покрит под и големи прозрачни прозорци. Предверието е с преден борд за защита от вятър, дъжд и прах. Горният слой е импрегниран и с водоустойчивост 3000 мм воден стълб, с лепени шевове. Долният слой е дишащ, с мрежести участъци за вентилация в горната част и на вратата. Подът е полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб. Размери /в разгънат вид/ – 290 х190 х130см.

Цена 189.00 лв.

podarac za maj palatka

Разгледайте всички Туристически продукти