Ретро компас

Джобен компас изработен в ретро стил. Подходящ за подарък на мъже увличащи се по историята на миналото, ценители и колекционери.

Цена 43.00 лв.

kompas tk57

 

Ретро компас

Приключенски ретро компас с двойна леща.

Цена 69.00 лв.

retro kompas TK70

 

Ретро компас

Джобен ретро компас със слънчев часовник. Изключително подходящ за подарък на мъже ценители и колекционери.

Цена 49.00 лв.

kompas tk41

 

Слънчев часовник

Настолен слънчев часовник с компас изработен в ретро стил. Подходящ за подарък при различни поводи и лични празници, но само за мъже ценители, които могат да видят и разберат красотата в дребните и малки неща.

Цена 79.00 лв. – Изчерпано

slanchev chasovnik kompas tk16

 

Слънчев часовник

Настолен слънчев часовник с компас изработен в ретро стил. Предлага се в луксозна дървена кутия. Изключително подходящ за подарък на ценители и колекционери при различни поводи и празници.

Цена 89.00 лв. – Изчерпано

slanchev chasovnik kompas tk18

 

Бромтон компас

Бромтон компас изработен в ретро стил. Предлага се в луксозна дървена кутия. Уникален и запомнящ се подарък с приключенски характер.

Цена 89.00 лв.

bromton kompas tk01

 

Ретро далекоглед

Приключенски ретро далекоглед.

Цена 56.00 лв.

retro dalekogled 1840

 

Ретро комплект

Приключенски ретро комплект от компас, лупа и далекоглед. Предлага се в луксозна дървена кутия. Изключително подходящ за подарък на мъж ценител или колекционер при различни поводи. Изборът на този оригинален подарък ще покаже изискан вкус и стил, както и ще разкрие Вашето лично отношение към човека, за когото е предназначен.

Цена 78.00 лв.

retro komplekt za podarac tk28

Погледнете всички налични модели ретро подаръци и компаси,  които са създадени по образи на морски измервателни уреди от средновековието и превърнати в подаръци с приключенски характер.