setove za masa

Комплект за ордьовър 9 части

Красив и елегантен сет за поднасяне на ордьовър на масата, съставен от 4бр. купички, 4бр. лъжички и дървена поставка. Подходящ е за партита и посрещане на гости с изискан вкус. Материал – порцелан и дърво. Производител – Lancaster.

Цена 29,90 лв.

komplekt za ordiovar lh01

 

Комплект за ордьовър 6 части

Стилен и елегантен сет за поднасяне на ордьовър на масата, съставен от продълговата чиния, 2бр. купички, 2бр. лъжички и дървена поставка. Подходящ е както за подарък, така и за партита и посрещане на гости с изискан вкус. Материал – порцелан и дърво. Производител – Lancaster.

Цена 29,90 лв.

komplekt za ordiovar lh02

 

Комплект за ордьовър 8 части

Стилен и изискан комплект за поднасяне на ордьовър на масата, съставен от елегантна продълговата чиния, 3бр. купички, 3бр. лъжички и дървена поставка. Подходящ е както за подарък на близки и приятели, така и за партита и посрещане на гости с изискан вкус. Материал – порцелан и дърво. Производител – Lancaster.

Цена 36,90 лв.

komplekt za ordiovar lh03

 

Комплект за ордьовър 2 части

Стилен и изискан сет за поднасяне на ордьовър на масата, съставен от елегантно плато и дъска за рязане. Подходящ за подарък на близки и приятели. Материал – порцелан и дърво. Производител – Lancaster.

Цена 28,90 лв.

komplekt za ordiovar lh04

 

Комплект за ордьовър 2 части

Изискан комплект за поднасяне на ордьовър на масата, съставен от елегантно плато с дъска за рязане. Подходящ за подарък на близки и приятели. Материал – порцелан и дърво. Производител – Lancaster.

Цена 35,90 лв.

set za masa lh 06

 

Плато за сирена 9 части

Стилен и елегантен сет за поднасяне на сирена и кашкавали, съставен от плато, дъска за рязане на сирена и 6бр. прибори с поставка за тях. Подходящ за подарък на близки и приятели. Материал – порцелан, метал и дърво. Производител – Lancaster.

Цена 39,90 лв. - Изчерпано

plato za sirena lh07

 

Оливерник 6 части

Красив и стилен оливерник за трапезата, съставен от дървена подложка с метална дръжка, 2бр. купички за подправки и 2бр. бутилки за олио и оцет. Материал – порцелан, метал и дърво. Производител – Lancaster.

Цена 18,90 лв.

olivernik lh08

 

Сет за сирена 6 части

Сет за сирена и кашкавали, съставен от нож за пармезан, метална корда за рязане на меки сирена, нож за меки и нож за твърди сирена, вилица за сирена, подложка за рязане от темперирано стъкло и дървена поставка с магнитен държач за ножовете. Комплекта е подходящ за подарък на близки и приятели. Материал – стъкло, метал и дърво. Производител – Lancaster.

Цена 39,00 лв.

set za sirena lh116

 

Сет за сирена 10 части

Комплект за сирена и кашкавали, съставен от нож за пармезан, нож за меки и нож за твърди сирена, 4бр. метални клечки за сирена, порцеланова купичка, подложка за рязане от темперирано стъкло и дървена поставка с магнитен държач за ножовете. Комплекта е подходящ за подарък на близки и приятели. Материал – порцелан, стъкло, метал и дърво. Производител – Lancaster.

Цена 39,90 лв.

set za sirena lh107

 

Сет за сирена 6 части

Сет за сирена и кашкавали, съставен от нож за пармезан, нож за меки и нож за твърди сирена, вилица за сирена, подложка за рязане от темперирано стъкло и дървена поставка с магнитен държач за ножовете. Комплекта е подходящ за подарък на близки и приятели. Материал – стъкло, метал и дърво. Производител – Lancaster.

Цена 49,90 лв. - Изчерпано

set za sirena lh104

Разгледайте всички модели Сетове и плата за маса