keramichni statuetki

Арт статуетка Кола

Уникална арт статуетка във формата на автомобил, изработена от керамика и обработена с блестящи лакове. Красива и оригинална декорация за дома или офиса. Подходяща и за подарък. Размери – 35 х 10см.

Цена 29.00 лв.

statuetka CN4792

 

Арт статуетка Зар

Нестандартно изработена керамична статуетка в уникална форма изобразяваща зар, обработена с блестящи лакове. Изключително подходяща за подарък на приятели. Размер – 33см.

Цена 54.00 лв.

statuetka CN6553

 

Статуетка Велосипедист

Нестандартно изработена керамична статуетка в уникална форма изобразяваща велосипедист, обработена с блестящи лакове. Подходяща за подарък на любители на спорта. Размер – 31см.

Цена 44.00 лв.

statuetka CN6299

 

Статуетка Мотор

Нестандартно изработена керамична статуетка в уникална форма изобразяваща спортен мотор. Статуетката е обработена с блестящи лакове. Изключително подходяща за подарък на любители на моторите и високите скорости. Размер – 28см.

Цена 44.00 лв.

statuetka CN6319

 

Статуетка Слонче

Нестандартно изработена керамична статуетка във форма изобразяваща малко слонче. Статуетката е обработена с блестящ лак.

Цена 13.90 лв.

statuetka DZ20

 

Арт статуетка Платноходка

Художествено изработена керамична статуетка във формата на платноходка, обработена с блестящи лакове. Стилна и красива декорация за дома или офиса. Подходяща и за подарък. Размер /височина/ – 30см.

Цена 49.00 лв.

statuetka za podarak MIN4084

 

Арт статуетка Лебед

Уникална арт статуетка във формата на лебед, изработена от керамика и обработена с блестящи лакове. Красива и оригинална декорация за дома или офиса. Подходяща и за подарък. Размер /височина/ – 38см.

Цена 59.00 лв.

statuetka leded za podarak MIN0951

 

Арт статуетка

Керамична статуетка в нестандартна форма, обработена с блестящи лакове. Оригинална и впечатляваща декорация за дома или офиса, която е подходяща и за подарък. Размер /височина/ – 36см.

Цена 57.00 лв.

statuetka art za podarak MIN1433

 

Арт статуетка Дърво

Красива и забележителна керамична статуетка във формата на дърво, обработена с блестящи лакове. Оригинална декорация за дома или офиса, която е подходяща и за подарък. Размери – 22 х 23,6см.

Цена 36.00 лв.

statuetka art darvo za podarak MIN3573

 

Арт статуетка Ябълка

Уникална статуетка в нестандартни форми наподобяващи на ябълка. Изработена е от керамика и обработена с блестящи лакове. Подходяща за подарък и оригинална декорация в дома или офиса. Размери – 23,6 х 25,5см.

Цена 46.00 лв.

statuetka art qbalka za podarak MIN4464

 

Арт статуетка Лица

Керамична статуетка в уникална форма изобразяваща лица, обработена с блестящ лак. Оригинална декорация за дома или офиса, която е подходяща и за подарък. Размер /височина/ – 31см.

Цена 59.00 лв. – Изчерпано

statuetka art za podarak MIN1457

 

Арт статуетка Сърца

Красива и романтична статуетка изобразяваща две сърца. Изработена от керамика и обработена с блестящ лак. Изключително подходяща за подарък на жена или млада двойка. Размер /височина/ – 28см.

Цена 45.00 лв. - Изчерпано

statuetka art sarca za podarak MIN2051

 

Арт статуетка

Керамична статуетка в красива и забележителна нестандартна форма. Подходяща е, както за оригинална декорация в дома или офиса, така и за подарък на близки и приятели. Размери – 26 х 11 х 33.5см.

Цена 49.00 лв.

statuetka CN6186

 

Лампа Сърце

Нощна лампа декорирана с керамична статуетка във формата на сърце, обработена с блестящи лакове. Изключително подходяща за подарък на жена или семейства. Размер /височина/ – 31см.

Цена 97.00 лв.

lampa sarce CN0029

Разгледайте цялата колекция и актуализирана наличност от оригинално изработени статуетки за подарък от керамика, които са подходящи за подарък на мъж, жена или млади семейства при най-различни поводи и лични празници – рожден и имен ден, годишнина, сватба, нов дом или офис, кръщене и други.