halbi za bira

Халба за бира

Стилна и красива халба за бира с капаче и инкрустиран метален елемент с надпис “Честит Рожден ден”. Изключително подходяща за подарък на мъж ценител на бирата – за рожден ден или юбилей. Вместимост 0,5л. Производител Gerz – Германия.

Цена 55.00 лв.

halba za bira za podarak za rojden den

 

Халба за бира

Оригинална халба за бира с капаче и инкрустиран овален метален елемент, подлежащ на допълнително лазерно гравиране. Подходяща за подарък при различни поводи. Вместимост 0,5л. Производител Gerz – Германия.

Цена 49.00 лв.

halba za bira ge65927

 

Халба за бира

Стилна и красива халба за бира с капаче и инкрустиран овален метален елемент с надпис “30″, което я превръща в чудесен подарък за юбилей или рожден ден на мъж – ценител на бирата. Вместимост 0,5л. Производител Gerz.

Цена 49.00 лв.

halba za bira ge65388

 

Халба за бира

Халба за бира с капаче и инкрустиран овален метален елемент със символизиращ надпис “50 – Честит Юбилей”. Това превръща халбата в подходящ подарък за юбилей или рожден ден на мъж, който е любител на бирата. Вместимост 0,5л. Производител Gerz.

Цена 49.00 лв.

halba za bira podarak za iubilei 50 godini

 

Халба за бира

Красива халба за бира с капаче и инкрустиран овален метален елемент с надпис “60″, което я превръща в чудесен подарък за юбилей или рожден ден на мъж – ценител на бирата. Вместимост 0,5л. Производител Gerz.

Цена 49.00 лв.

halba za bira ge65660

 

Халба за бира

Уникална халба за бира с метално капаче и забележителна декорация във формата на кораб. Вместимост 0,5л. Производител Gerz – Германия.

Цена 39.00 лв.

halba za bira ge66403

 

Халба за бира

Оригинално изработена халба за бира с декорация и метално капаче на футболна тематика. Вместимост 0,5л. Изключително подходяща за подарък на мъж, който се увлича по футбола и е ценител на бирата. Производител Gerz.

Цена 39.00 лв.

halba za bira ge65246